Celebrem sis anys de l’asociacio d’ISOFRED i MARVIL ENGINEERING

Des del 2014 ISOFRED i MARVIL ENGINEERING han unit les seves forces i experiència professional en el camp del magatzematge de fred industrial i d’atmosferes modificades, donant com a resultat un gran coneixement en la realització d’ambients i cambres de conservació.

Isofred, a través de Marvil Engineering, empresa italiana que ve desenvolupant des de fa més de 10 anys un modern sistema de control atmosfèric, presenta una tècnica de llarg magatzematge en atmosfera controlada, AC dinàmica ILOS-PLUS.

Amb ella s’evita l’escaldat e varietats sensibles de pera i poma, es tracta d’una tècnica neta, lliure de residus, que també aconsegueix millores en el manteniment de la fermesa de la polpa i en la vida útil a la sortida de la cambra (shelf-life).

AC dinàmica ILOS-PLUS implica una metodologia senzilla amb la qual s’aconsegueixen excel·lents resultats, amb una fruita fresca que manté els seus característiques més temps, conservant el seu sabor sense canvis.

Mitjançant aquesta associació l’empresa Lleidatana, es converteix en el representa’t oficial de MARVIL en tota la península (Andorra, Espanya i Portugal) i França donant així servició tècnic als productes de la signatura Bolzanesa.