Telemanteniment i Automatització

El nostre departament informàtic és especialista en el desenvolupament de programació personalitzada per a cada projecte, oferint codi totalment obert a l’usuari i funcions avançades com intercanvi i modificació de paràmetres, sistemes de telemanteniment remot, notificacions en temps real a tota mena de dispositius i emmagatzemament i registre de dades al núvol.

Garantim el control continu del funcionament de les instal·lacions per assegurar el seu rendiment òptim en tot moment. La nostra missió és proporcionar solucions eficients i personalitzades que satisfacin les necessitats específiques dels nostres clients.

Oferim instal·lacions amb intercanvi de dades amb l’element de control per a modificació de paràmetres i creació d’històrics, gràfiques i alarmes. Això inclou la recepció d’alarmes en el dispositiu, incloent-hi la realització de quadres elèctrics de protecció i control de les instal·lacions, amb gestió per a terminal d’operador i/o SCADA, així com control automàtic amb PLC industrial totalment autònom per a dirigir qualsevol mena d’instal·lació.