PREREFREDAMENT AIGUA

Especialitats

Últimes Notícies

REFREDAMENT RÀPID PER AIGUA (HIDROCOOLING)

El Hidrocooling és un mètode de refredament ràpid mitjançant aigua, àmpliament utilitzat en el sector horta fruticosa per a garantir un producte fresc i atractiu al consumidor. Consisteix a refredar ràpidament el producte fent ús d’aigua refrigerada per a millorar la seva conservació. És especialment útil per a fruites i hortalisses que requereixen una temperatura òptima de conservació entre 0,5 °C i 4 °C. El procés es pot realitzar de dues formes diferents segons les necessitats.

Procés de refredament per immersió:

En aquest procés, el producte es col·loca en caixes i es transporta a través de cintes que passen per un tanc d’aigua refrigerada. La velocitat de transport és d’uns 7-10 cm/s, i l’aigua refrigerada submergeix el producte per a refredar-lo ràpidament i millorar la seva conservació.

Procés de refredament per dutxa:

En aquest procés, el producte es col·loca en posició i es refreda mitjançant dutxa gràcies a una safata plena d’aigua perforada en la part superior de la cinta. Aquesta safata ha estat prèviament refredada mitjançant un sistema frigorífic, i l’aigua es ruixa sobre el producte per a reduir la seva temperatura de manera eficaç. Aquest procés permet una ràpida disminució de la temperatura del producte des de la seva entrada al cicle de refredament.

Beneficis

  • Qualitat Òptima
  • Millora la vida útil del producte
  • Estalvi energètic
  • Perduda mínima de pes
  • Mantenir la consistència del producte
Projectes

Fàbrica La Piemontesa

Isofred, S.L. ha realitzat les instal·lacions frigorífiques de la fàbrica de productes alimentessis del grup franquiciat La Piemontesa, dedicat al servei de restauració de menjar italià per tota

Llegir més ...