Marisc més sostenible!

El retrofit ha estat una de les pedres angulars per a Isofred el passat 2021. El recondicionament d’instal·lacions permet millorar diversos aspectes d’aquestes, des d’adaptar-se a un increment de la producció fins a reduir el consum dels processos.

Una de les empreses espanyoles líders en el processament de productes marins s’ha sumat al canvi darrere de la millora amb el suport de Isofred per a donar servei a una de les instal·lacions més modernes i amb més capacitat productiva del sector. Aquest centre, situat prop de la població de Fraga, a Osca, abasta una superfície de 7.000 m² amb capacitat frigorífica de 6.000 m³.

S’ha procedit a la retirada de les antigues instal·lacions que treballaven amb freons, apostat en el seu lloc per elements més sostenibles i eficients. Actualment, els nous equips donen servei a un túnel espiral d’ultra congelació que aconsegueix -45 °C i a una cambra de conservació de congelats que treballa a -22 °C .

Amb aquest increment en la qualitat de les seves instal·lacions, el Cocedero se suma a l’energia verda i a la tendència de retirada dels hidrofluorocarburos (HFC) que moltes empreses ja han iniciat en vista a la prohibició d’aquests refrigerants en 2023.