L’equip

L’equip

Ens centrem en les persones com a eix fonamental de la nostra estratègia empresarial, per això promovem el seu creixement professional i personal. Creiem que el desenvolupament dels nostres treballadors és la clau per aconseguir un creixement sostenible de l’empresa.

Isofred, valorem la interacció cooperativa i les sinergies entre els membres de la nostra organització per fomentar el desenvolupament del nostre equip humà. Ens comprometem a implementar polítiques de recursos humans que promoguin la igualtat efectiva entre homes i dones, sense cap mena de discriminació, així com a impulsar mesures per assegurar la igualtat real d’oportunitats. Per a assolir alts estàndards de rendiment, hem establert competències corporatives que són imprescindibles per a tots els llocs de treball.

Aptituds corporatives

Què cerquem per als nostres clients.

Cerquem la satisfacció i tranquil·litat dels nostres clients, assegurant-nos que reben el millor servei des de l’excel·lència humana i tècnica. El servei que oferim és:

  • Dimensió humana: Curosos i constants. Vetllem per assolir els objectius acordats estant a la disposició dels nostres clients en aquell moment que així és necessari, facilitant el procés comunicatiu.
  • Dimensió tècnica: la millor, i més precisa, resposta tècnica a les seves necessitats, assegurant la millor inversió econòmica que el nostre client fa en la seva necessitat. Ens assegurem que assoleixen els seus objectius, que els repercuteix en assolir aquells beneficis empresarials que es plantegen.
 
Per què i per a què Isofred treballa com treballa.
Ens satisfà oferir allò que millor sabem fer.

Immersos en un procés de millora continuada, amb la determinació de donar servei. Apostem, apostem per l’aprenentatge continuat, tant tècnic com humà. Creiem fermament en què aquesta és  la millor manera de créixer amb els clients: cercant solucions innovadores i creatives.

Treballem implicant-nos en cada projecte des de la il·lusió, l’entusiasme de prendre el repte de cada projecte com a motor de treball.

L’execució del nostre treball es caracteritza per la sobrietat, amb la mirada fixada en l’eficiència de les instal·lacions i que els clients puguin gaudir de l’estalvi que desitgen. Ens centrem a fer que els clients assoleixin els seus objectius al menor cost possible a llarg termini, i així possibilitar la seva capacitat d’estalvi.

Treballem perquè l’equip humà que configura Isofred disposi d’estabilitat, reconeixement, promoció, motivació, suport y sigui creador del projecte de futur d’Isofred. Per a assolir-ho ens assegurem que disposi d’una formació tècnica puntera, treballi des dels seus talents, senti passió per desenvolupar el seu saber fer i aporti les seves idees de millora.