Nova cambra de maduració de Caqui

Cada dia, el món de la fruita es va reinventant i les necessitats dels nostres clients són més exigents, treballem per tal de servir el seu producte amb unes condicions optimes i esforçant-nos per treballar per damunt de les expectatives, amb l’objectiu de presentar al consumidor productes de màxima qualitat. Isofred, treballa per donar el màxim i progressar amb les últimes tecnologies perquè això sigui un fet i oferir el millor servei a les necessitats que ens son encomanades.

En aquest cas hem instalat una nova càmera per l’experimentació de maduració de fruits, complint amb les exigències del client i amb un control total autònom de Scada, dissenyat íntegrament per nosaltres de codi obert i autòmats Siemens per dur el control del total de la parametrització dels equips en el control de CO₂ i Etilè.

Un cambi que suposa un pas endavant en el sector, en el camí cap a la millora dels productes que oferim, oferim amb aquesta incorporació la possibilitat de servir productes que podrem monitoritzar en el seu procés desde que es recollit del camp fins que arriba a les mans del consumidor final. Desde el seu emmagatzemaje fins el control de la maduració del fruit i que ho faci de la manera mes idonea, arriban al seu estat ideal.

Per aquest tipus de cambra s’ha comptat amb l’ús d’un evaporador de doble flux de la casa KFL, amb un total de 4 ventiladors que remourà una capacitat de 24.000 m³/h.