Fred Industrial

Compromesos amb la promoció de solucions industrials sostenibles i tenim una decidida aposta pels refrigerants ecològics, com l’amoníac, propà  i el CO₂. Gràcies a això, som capaços d’assegurar la posada en marxa d’instal·lacions de primer nivell que incorporen les darreres innovacions en eficiència energètiques. 

Ens basem en la nostra garantia de qualitat sostenible per aconseguir la millor solució per a cada projecte. Construïm sistemes de refrigeració centralitzats amb compressors alternatius i de caragol, així com cambres frigorífiques per a la conservació i congelació de productes. 

Proporcionem suport durant totes les etapes del projecte, des de la seva planificació, i ens encarreguem de la gestió completa de la instal·lació i el seu manteniment. El nostre equip treballa de forma coordinada per assegurar un sistema eficient en totes les fases del procés.

Ens esforcem en la recerca constant de la millor solució per a les industries dels nostres clients. 

El nostres tècnics reben formació continuada directament dels fabricants i proveïdors per assegurar un servei tècnic excel·lent. A més, som capaços de reparar tot tipus de compressors a la nostra empresa per garantir un servei eficaç.

Reparacions

La satisfacció del client és la nostra prioritat. Els nostres professionals estan disponibles les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any per garantir el millor funcionament de les seves instal·lacions.

Manteniments 24 / 365

Ens adaptem a les normatives i regulacions actuals, la qual cosa ens permet garantir que totes les nostres instal·lacions compleixen amb els requisits legals necessaris. 

Oferim serveis de manteniment preventiu, predictiu i correctiu personalitzats segons les necessitats de cada instal·lació, proporcionant un servei total. Ens assegurem que cada instal·lació rebi el millor tracte i servei per a garantir el seu correcte funcionament a llarg termini.

Garantim el control continu del funcionament de les instal·lacions per assegurar el seu rendiment òptim en tot moment. La nostra missió és proporcionar solucions eficients i personalitzades que satisfacin les necessitats específiques dels nostres clients.

 

Telemanteniment i Automatització

El nostre departament informàtic és especialista en el desenvolupament de programació personalitzada per a cada projecte, oferint codi totalment obert a l’usuari i funcions avançades com intercanvi i modificació de paràmetres, sistemes de telemanteniment remot, notificacions en temps real a tot tipus de dispositius i emmagatzemament i registre de dades al núvol.

Climatització

Oferim instal·lacions de climatització personalitzades per satisfer les necessitats específiques de cada aplicació, incloent-hi oficines, sales blanques o de treball, Centres de processament de dades, arxius de documentació sensibles, entre d’altres. 

Ens centrem a proporcionar un nivell òptim de confort, estalvi energètic i control eficient de paràmetres clau com la temperatura, humitat, concentracions de gasos, sobrepressions i difusió de l’aire. Amb una àmplia experiència en climatització específica per a tot tipus de locals, adaptem els nostres serveis a les necessitats individuals de cada cas.

El nostre equip d’enginyers treballa per oferir solucions eficients i fiables, millorant l’estalvi energètic i preservant el medi ambient. Oferim un seguiment òptim dels projectes per garantir la completa satisfacció del client.

Enginyeria

Especialitzats en enginyeria frigorífica proporcionem solucions adaptades a les necessitats del client, des de l’estudi de viabilitat, seguiment de les obres i coordinació amb diferents industrials.