Instal·lació de hidrocooling en la zona de Lleida i Fraga

Ens complau a anunciar que hem dut a terme tres projectes d’instal·lació d’hidrocooling en la zona de Lleida i Fraga per a diferents clients del sector hortofructícola, i actualment compta amb sol·licituds per a diversos projectes més.

Els nostres equips de refredament ràpid per aigua són personalitzats i adaptats a les necessitats de format de cada client, assegurant una eficient i ràpida refrigeració del producte. Aquests sistemes de refredament ràpid per aigua són especialment útils per a aquelles fruites i hortalisses que requereixen una ràpida refrigeració per a prolongar la seva vida útil i mantenir la seva frescor.

Isofred ens comprometem a brindar solucions integrals i personalitzades als nostres clients en l’àmbit de la refrigeració industrial, utilitzant tecnologia d’avantguarda i equips d’alta qualitat per a garantir un òptim rendiment i eficiència energètica en les nostres instal·lacions.

Hortofrutícola

Belenseu – Fruites David

NOU SISTEMA DE REFREDAMENT RÀPID PER AIGUA Sector: Hortofrutícula Descripción: Retrofrit integral de las instalacions Proceso: Estudi, el càlcul i disseny del projecte de Retrofit d’instal·lacions frigorífiques

Leer más »