Nova instal·lació i canvi de refrigerant en Aeropic

ISOFRED realitza una nova instal·lació i canvi de refrigerant en Aeropic.

Aeropic és una empresa del sector carni especialitzada en la venda directa d’aus (guatlles, picantons i perdius, entre altres)

En 2001, es va realitzar una gran inversió en modernització i automatització del sacrifici, aconseguint un dels escorxadors més moderns d’Europa.

20 Anys després, Aeropic segueix en el camí per a ser un referent en els centres de producció de carnis i renova la seva instal·lació frigorífica, renovant el seu sistema per a cambres de -20 ⁰C túnels de baixa temperatura que poden arribar als -30⁰C.

Isofred va realitzar l’estudi, el càlcul i disseny del projecte, el nostre equip tècnic va aconsellar l’ús de refrigerants naturals, en aquest cas amoníac (NH3) ja que disposa d’una eficiència molt major als gasos fluorats anteriors, és lliure d’impostos, la seva recàrrega és més econòmica i en ser natural no afecta a la capa d’ozó, ja que el seu percentatge de PCA i emissió de CO2 és 0, això comporta la retirada de centenars de quilos de freons (Gasos HFC).

La instal·lació està encapçalada per Twin compacte d’una de les nostres signatures de confiança la Japonesa, Mayekawa model I125 bombat mitjançant equips TH WITT, economitzador Open-Flaix combinat, separador de baixa i oli d’elaboració totalment pròpia.

La funció principal de Isofred S.L. és ser una instal·ladora de fred industrial, una de les nostres competències més importants és la d’assessorar i guiar als nostres clients, donant diferents opcions en el camí d’obtenir el millor resultat de les seves instal·lacions i una major eficiència en elles.